Funskate Free

FunSkate Free

Dette niveau kræver udtagelse af trænertemaet.


FunSkate Free er for dig, der har opnået et niveau, hvor du kan deltage med et program på 1.30 min. i friløbsdelen ved FunSkate konkurrencer. Når du er Free løber, tilbydes der træning 3-5 gange om ugen. 


Udover træningen på is har vi et tilbud om off-ice aktiviteter til FunSkate Free holdene. Off-ice er træning udenfor isen, som bl.a. kan være smidighed/styrke træning på pilatesbolde, teknisk træning osv. Alt sammen træning som gør dig bedre til at løbe på skøjter, men vigtigst af alt er det træning, som forbedrer din motorik, balance og styrke. Disse egenskaber kan bruges på isen, men også i mange andre sammenhænge.

Konkurrencer og klubmærker

Hvis du har lyst, kan du som FunSkate Free løber stille op til FunSkate konkurrencerne. Der vil være 3-4 konkurrencer årligt hvor 2-3 af dem er på Sjælland, og finalen for året vil være i Odense. Alle konkurrencer er opdelt efter alder og/eller niveau.


Alle løbere vil kunne stille op til element-delen af konkurrencen, og de løbere der har fået program, kan også stille op med dette. 


For løbere med program vil der også kunne stilles op til Iskrystal og andre private konkurrencer i løbet af året.


GSF følger det nationale testsystem der omfatter 7 mærkeprøver. Mærkeprøverne bliver afholdt i klubben i den sædvanlige træningstid, og bliver bedømt af klubbens trænerteam. Ved beståelse af et mærke får løberen udleveret et klistermærke til sin skøjtebog og har også mulighed for at købe en pin.