Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser for Gladsaxe Skøjteløber-Forening


Generelle oplysninger:
Klubbens juridiske navn: Gladsaxe Skøjteløber-Forening      
Selskabsform: Forening CVR-nummer: 25 49 52 17

Gladsaxe Skøjteløber-Forening
c/o Berit Lindeschou Tromborg

Glaciset 9

2800 Kgs. Lyngby                                
Officiel e-mail adresse:
blt@gsf-kunst.dk
Officiel web-adresse: www.holdsport.net/klub/gladsax...

PRISER
Der er ikke tillagt moms på kontinent og priser, da vi er en forening.. Når du via dit betalingskort køber et af følgende produkter: - Tilmelding til kontingent    - Webshop - Arrangementer - Passivt medlem sker det som en forudbetaling for den periode der er angivet ved købet. Der tilbydes ikke refundering af penge for dine køb. Via dit login kan du til enhver tid se dine køb 

BETALINGwww.holdsport.net/klub/gladsax... kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort Visa/Dankort eDankort Betaling sker forud. Vi bruger quickpay.dk som betalingsgateway til dankort læs mere på deres side om sikkerheden ved online betaling.

ABONNEMENTSVILKÅR Det er en forudsætning for medlemskabet af Gladsaxe Skøjteløber-forening, at du tilmelder dig betaling via Dankort eller andet betalingskort. I forbindelse med din første betaling godkender du, at Gladsaxe Skøjteløber-Forening/Holdsport fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af Gladsaxe Skøjteløber-Forening. 

Bemærk at betalingen fortsætter fra sæson til sæson medmindre man skriftligt har meldt sig ud af foreningen.


Der trækkes ikke kontingent i april, maj, juni og juli medmindre man er tilmeldt forsommer hold.

Udmeldelse skal ske skriftligt til foreningens adresse eller via mail med 14 dages varsel til en måneds udgang. 
Beløbet du skal betale for medlemskabet af Gladsaxe Skøjteløber-Forening trækkes automatisk via dit betalingskort. Du vil senest 2 dage inden hver betaling modtage en email/sms, som fortæller dig hvor meget, du skal betale. Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på Gladsaxe Skøjteløber-forenings Holdsport, og som beskrevet ovenfor.

FORTRYDELSESRET Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding.

PERSONOPLYSNINGER Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos Gladsaxe Skøjteløber-Forening, samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig. Som registreret bruger hos Gladsaxe Skøjteløber-Forening har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder. Brugernavn og adgangskode. Kunder, der ønsker at tilmelde sig hold hos Gladsaxe Skøjteløber-Forening, tildeles et brugernavn og en adgangskode. Det er kundens ansvar at opbevare disse informationer betryggende.

ÆNDRING AF PRISER OG HANDELSBETINGELSER De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af hjemmesiden  

FORBEHOLD Gladsaxe Skøjteløber-Forening tager forbehold for tryk- og prisfejl. Gladsaxe Skøjteløber-Forening er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for deres kontrol.

ANSVARSFRASKRIVELSE Gladsaxe Skøjteløber-Forening og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af www.gsf-kunst.dk, herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for,- at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov.- at www.gsf-kunst.dk. og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål. Gladsaxe Skøjteløber-Forening. og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som kunden, kundens aftagere/klienter/kunder eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af Gladsaxe Skøjteløber-Forening. ydelser samt forlade hjemmesiden. Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for Gladsaxe Skøjteløber-Forening påtager sig intet ansvar for eventuelle skader hos brugeren som følge af brug af Gladsaxe Skøjteløber-Forening ydelser på www.gsf-kunst.dk.Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig til:

KLAGER OG REKLAMATIONER Gladsaxe Skøjteløber-Forening   c/o Berit Lindeschou Tromborg Glaciset 9 2800 Kgs. Lyngb