Trænerteam

Trænerteamet i GSF

I GSF lægger vi stor vægt på at have et trænerteam, der kan danne grundlag for at der skabes en rød tråd i træningen af vores løbere på alle niveauer, og som kan bidrage til en stærk klubkultur.
Trænerteamet består hovedsagligt af tidligere GSFér på både mesterskabs- og konkurrence niveau.
Cheftræner, klubtrænere, hjælpetrænere og "holde i hånden" trænere.


Teamet glæder sig til at byde velkommen på isen.

Profiler

Profile Image
Cheftræner
Susanne Hedegaard Andersen


Susanne var første gang på isen i Gladsaxe, da hun som 8-årig fik sine første skøjter. Hun sluttede sluttede som aktiv mesterskabsløber som 17-årig.I 1983 var hun en af initiativtagerne til etableringen af et træningscenter i Gladsaxe, hvor landets bedste skøjteløbere kunne træne. Centeret tilbød istræning 25-30 timer om ugen, ballet, off-ice, massage, lægetilsyn og idrætspsykologi.I 1988, blev Susanne ansat i Team Danmark, hvor hun bl.a. var med til at etablere tilsvarende centre i andre idrætsgrene – f.eks. badminton og svømning – og var i perioden 2000 – 2007 ansvarlige for alt støtte og service til eliteidrætten i Danmark. I den periode var hun initiativtager til udarbejdelsen af et generelt Aldersrelateret Træningskoncept (ATK). Et koncept som nu er udbredt i en lang række idrætsgrene og som DSU endelig har taget initiativ til at få beskrevet for skøjtesporten.Susanne har været cheftræner i GSF siden 2008 og har bl.a. deltaget ved EM, VM og OL med Michael Tyllesen, som nu er træner i Tårnby, og ved Junior VM med Leonora Colmor Jepsen, som nu er træner i Herlev.I dag er hun trappet ned i timer. Hun nyder at være på isen med GSFs løbere og trænerteam, og nyder at være farmor og mormor for hendes 7 børnebørn – sammen med hendes mand, Jan, som GSF’ere måske kender, som ham der sliber skøjterne i GSF.


40262529
Profile Image
Klubtræner
Keiran Araza

Keiran Araza har løbet på skøjter siden han var 2 år gammel, og har i sin karriere vundet DM i samtlige rækker og deltaget i internationale Junior Grand Prix konkurrencer. Han er uddannet hjælpetræner og har undervist i GSF siden han stoppede sin seniorkarriere i 2016. Keiran er klubtræner i GSF og er gennemgående træner på alle hold.
Udover at være træner i GSF, så arbejder Keiran også som professionel danser og underviser i dans på danseskolen Hotstepper.

42926580
Profile Image
Klubtræner - FunSkateansvarlig
Stephanie Lindeschou TromborgStephanie Lindeschou Tromborg har siddet i bestyrelsen siden omkring 2015. 
Da Stephanies mor selv stod på skøjter som ung, var det naturligt at Stephanie også skulle prøve kræfter med skøjteløbet. Hun blev hurtigt forelsket i sporten og har siden, hun var 15 år, fungeret først som hjælpetræner og sidenhen som klubtræner.


Stephanie har selv opnået et højt niveau og var i en årrække mesterskabsløber.
Stephanie er uddannet hjælpetræner og klubtræner i DIF-regi, samt dommer fra Dansk Skøjte Union.
Privat er Stephanie kærester med Børge og sammen har de Ava på knapt 1 år. De er lige flyttet til Søborg og bor nu meget kort fra skøjtehallen. Stephanie arbejder på Copenhagen Business School som projektsekretær i Ejendomme & Arealer. Stephanie underviser 2 dage om ugen. Fritiden går med syning og samvær med familien.


28486449
Profile Image
Off-ice træner - VIkar
Ursula BondeUrsula startede med skøjteløb i GSF som 9-årig og var aktiv til midt i gymnasiet. Hun opnåede som mesterskabsløber at blive dansk juniormester og deltage i Nordisk Mesterskab (sammen med Susanne). Ursula blev uddannet fysioterapeut og stiftede familie, hvorefter hun vendte tilbage til GSF for mere end 35 år siden - denne gang med min 5- årige datter.
Hun kom ind i GSF igen som ‘hold-i-hånd’ træner men blev gradvist en fast del af trænerteamet. Da off-ice blev en selvfølgelig del af skøjteløbet blev hun også tilknyttet der gundet hendes uddannelse blev til stor gavn. Hendes drive skal findes i hendes store glæde ved skøjteløb og  samtidig, synes hun, at det har været enormt spændende og sjovt at være med til at udvikle klubben. Skøjtesport er en ‘enegænger’ sport, men vi har i klubben altid arbejdet på at holde fast i det sociale element også .

Profile Image
Ballet/Modern instruktør
Esther Alberte Bundgaard
Profile Image
Off-ice træner - Vikar
Christina Neergård
Profile Image
Klubræner - Ansvarlig for voksenholdet
Kristina Marushak-Mortensen

Kristina er træner på Forældreholdet og er tidligere aktiv konkurrenceløber i både sololøb, isdans og show.


Hun har været DSU-certificeret mesterskabs-dommer i kunstskøjteløb siden 2008.


Desuden er hun skøjtemor til 2 aktive GSF konkurrenceløbere.


Profile Image
Off-ice træner - Vikar
Gregori Robles
Profile Image
Hjælpetræner
Laura Østerlyng

Laura er 18 år gammel og til hverdag går hun på Gladsaxe Gymnasium. Hun har trænet i Gladsaxe siden hun var 7 år gammel og har i en lang årrække konkurreret til funskate konkurrencer, men i 2018 blev hun konkurrenceløber og har været det lige siden. Som 13-årig blev Laura “hold-i-hånd” træner for nybegyndere, men er nu træner for 2 funskate hold. Hun skøjter også stadig selv engang imellem, men ingen konkurrencer længere.

Profile Image
Hjælpetræner
Anna Madvig Kristensen
Profile Image
Hjælpetræner
Emilia Vogt

Emilia er 14 år gammel og går i 8. klasse på Hummeltofteskolen i Virum. Hun har skøjtet i GSF, siden hun var 7 år og er nu K-løber på hold 2.
Hun er “holde-i-hånd” træner på Funskate holdene mandage og onsdage og er glad for at give lidt af sin viden om kunstskøjteløb videre til nye medlemmer.
Når hun ikke går i skole eller er i skøjtehallen, elsker hun at rejse eller være sammen med sine venner og familie.

Profile Image
Hjælpetræner
Laura Andrea Marushak-Mortensen
Profile Image
Hjælpetræner
Liva Østerlyng

Liva er 13 år gammel og går i folkeskole. Hun har løbet i klubben siden hun var 6 år gammel. Liva er konkurrence løber og træner flere gange om ugen. Hun er nu startet som hjælpetræner, hvor hun hjælper nybegynderne.

Profile Image
Hjælpetræner
Celina Sedeno Saust Jensen

Celina bliver 16 år til oktober. Hun starter i 10 klasse efter sommerferien på GXU. Hun er konkurrenceløber på hold 2 og har skøjtet i 10 år.

Profile Image
Hjælpetræner
Luna Emilie Myhling Gregersen
Profile Image
Hjælpetræner
Paulina Rose Marushak-Mortensen