Bestyrelsen

Velkommen i GSF

Det er mig en glæde at byde velkommen i Gladsaxe Skøjteløber-Forening - en klub med visioner og holdninger.

En klub som drives af en frivillig bestyrelse.


Vi lægger stor vægt på det sociale fællesskab og forventer derfor at der bakkes op om klubbens aktiviteter gennem sæsonen, og at man som forældre påtager sig opgaver ved klubarrangemnter i skøjtehallen. Bestyrelsen har brug for jeres hjælp,


Rigtig hjertelig velkommen og god fornøjelse i GSF

Berit Lindeschou Tromborg/Formand

Bestyrelse

Profile Image
Bestyrelsesformand
Berit Lindeschou Tromborg

Berit har siddet i bestyrelsen siden 1997 og blev i 1999 formand for Gladsaxe Skøjteløber-Forening.


 


Berits døtre, Stephanie 34 år og Michelle 31 år, har løbet på skøjter siden de var helt små og er begge trænere i klubben.


Berit er selv "gammel" GSFér og deltager gerne på voksenholdet, når det har været udbudt i træningsplanen. 


Privat er Berit selvstændig, da hun driver en bagerforretning sammen med sin mand Steen i Kgs. Lyngby.


 


Fritiden går med syning, rejser, motion når der er tid, og samvær med familien og de 3 små børnebørn.


 


Ansvarsområder i GSF: 


  • Økonomi, medlemsregistrering, arrangementer, fastholdelse, rekruttering, synlighed og kommunikation
  • Kontaktperson Dansk Skøjte Union samt GSFs FunSkate ansvarlige over for Dansk Skøjte Union
  • Kontaktperson i Gladsaxe Kommune samt bestyrelsesmedlem i Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe (FIG)

    Modtog i 2005 Gladsaxes Idrætslederpris og i 2022 Dansk Skøjte Unions Blangsted-pris som Årets Frivillige
Profile Image
Kasserer
Shoko Maetani

Shoko er født i Japan - den yngste af to piger - og hendes familie er fra Shikoku Island, den mindste af Japans fire hovedøer. Hun er opvokset i Tokyo, New York og Hong Kong, og kan nu sige, at hun har boet det meste af sit liv i Danmark (22 år), USA (19 år), Tokyo (15 år). I hendes skoletid var hun gymnast og konkurrerede lokalt i Tokyo. Som 16-19 årig arbejdede hun som gymnastikinstruktør for børn i alderen  3-5  år og 6-12 år.


I GSF er hun kasserer.

42443050
Profile Image
Bestyrelsesmedlem
Henrik Müller
22232221
Profile Image
Bestyrelsesmedlem
Louise ØsterlyngLouise er mor til Liva, der er konkurrence løber og hold-i-hånd hjælpetræner, samt Laura der er træner for Funskate 1-2 og tidligere konkurrence løber. Louise har siddet i bestyrelsen de sidste 8-9 år, og er fast inventar i klublokalet når nye medlemmer skal meldes ind og have is under skøjterne for første gang. Desuden er Louise altid klar med en hjælpende hånd til diverse arrangementer.
Sammen med Berit er Louise funskate ansvarlig.


29939870
Profile Image
Bestyrelsesmedlem
Katja Michailoff Clausen

Katja er gift med Christian og har 2 piger på hhv. 18 år (begyndte som 5-årig at skøjte)  og 21 år (begyndte som 6-7-årig at skøjte). Begge hendes piger har løbet på kunstskøjter i mange år i mesterskabsrækken. Hendes yngste datter er Isabella, som de sidste mange år har været løber i GSF, desværre løber hun ikke mere pga. en fodskade. Hendes ældste datter Victoria har været træner i sæsonen 21/22 i GSF.Katja har været i bestyrelsen de sidste par år og har valgt at tage 1 år mere i bestyrelsen selvom hun ikke har aktive børn i sporten mere. Grunden til hun har valgt at tage et år mere er for at give hendes viden videre om bestyrelsesarbejde og sporten til nye forældre i sporten. Hun kan bidrage med et stort netværk på tværs af klubberne, pga hendes mange år som skøjtemor, hvor hun er kommet rundt i landets mange skøjtehaller til konkurrencer mv.


Hendes rolle i bestyrelsen er at tilmelde vores løbere til private konkurrencer, samt at sende information ud om konkurrencer til klubbens M- og K-løbere. Herudover hjælper hun også gerne kasseren med faglige spørgsmål / sparring inden for regnskabet, da hun som erhverv arbejder med økonomi og regnskab og har gjort det i mere end snart 25 år.


Profile Image
Bestyrelsesmedlem
Lykke Pedersen

Lykke er mor til Freydis, som har skøjtet i klubben siden hun var 4 år. Selv har hun kun skøjtet på Roskilde Fjord som barn. Lykke’s fritid går med sport - løb, cykling og yoga - og kreative ting såsom strikning og bagning. Meget tid er også brugt med familien og kørsel til diverse fritidsaktiviteter, da Lykke’s søn også dyrker idræt. Lykke elsker at rejse og opleve nye steder. 


I GSF er Lykke ansvarlig for diverse doodler og ansøgning til fonde om økonomisk støtte til klubben. Derudover hjælper hun til ved diverse arrangementer i klubben.Lykke nyder at se og opleve løberne sammen på isen med smil på læben og hyggesnakken i og udenfor isen. Socialt sammenhold har stor prioritet for Lykke.


24602240
Profile Image
Bestyrelsesmedlem
Anita Gregersen

Anita er mor til 3 – heraf Luna og Lykke, som går i GSF.  


Hun arbejder i Evida og har gjort det de sidste 16 år af hendes liv.   


Privat er hun en aktivt person, som godt kan lide at bevæge sig og opleve en masse. Anita er god til at skabe struktur og koordinere. Hendes mund står sjældent stille og hun nyder at være i selskab med andre. Når alle trives og har det godt, så fungere Anita bedst.  
Hun kan godt stå på skøjter, men har aldrig gået til det.   


Før i tiden havde hun sit kamera med overalt, men det bliver ikke til så meget længere. Hun kan godt lide at tage billeder og gør det også ind i mellem i klubben. 

Sabrina Vogt
Profile Image
Bestyrelsessuppleant
Stephanie Lindeschou Tromborg

Stephanie Lindeschou Tromborg har siddet i bestyrelsen siden omkring 2015. 
Da Stephanies mor selv stod på skøjter som ung, var det naturligt at Stephanie også skulle prøve kræfter med skøjteløbet. Hun blev hurtigt forelsket i sporten og har siden, hun var 15 år, fungeret først som hjælpetræner og sidenhen som klubtræner.


Stephanie har selv opnået et højt niveau og var i en årrække mesterskabsløber.
Stephanie er uddannet hjælpetræner og klubtræner i DIF-regi, samt dommer fra Dansk Skøjte Union.
Privat er Stephanie kærester med Børge og sammen har de Ava på knapt 1 år. De er lige flyttet til Søborg og bor nu meget kort fra skøjtehallen. Stephanie arbejder på Copenhagen Business School som projektsekretær i Ejendomme & Arealer. Stephanie underviser 2 dage om ugen. Fritiden går med syning og samvær med familien.
I GSF står Stephanie bl.a. for at indhente børneattester.


28486449
Karina Lund