1Susanne

Cheftræner: Susanne Hedegaard Andersen,

er efter en årrække at have været ansat i Team Danmark, nu igen cheftræner i GSF. Susanne har ført en lang række GSF-løbere til nationale topresultater og løbere som  Michael Tyllesen til internationale topresultater ved EM, VM og OL. I Team Danmark har Susanne bl.a. arbejdet med talentudvikling og alsidig træning af børn – en viden, som vi, forsøger at implementere i træningen på alle niveauer i GSF.

steph1

Stephanie Tromborg

har løbet på skøjter siden 3 års alderen. Hun har deltaget i konkurrencer som både mesterskabs- og konkurrenceløber. Hun har undervist i GSF siden hun var 15 år og vil i den kommende sæson være gennemgående træner på alle holdene. Stephanie har taget Dansk Skøjte Unions hjælpetræner uddannelse i 2003 og blev uddannet klubtræner i 2018.  Derudover blev hun uddannet dommer og FunSkate bedømmer. Stephanie har siddet i bestyrelsen siden 2011.

Keiran

Keiran Araza,

har løbet på skøjter siden han var ganske lille. Han startede sin skøjtekarriere i Gentofte og Herlev og har gennem mange år trænet i Gladsaxe. Keiran har i sin karriere vundet DM i samtlige rækker og har deltaget i internationale Junior Gran Prix konkurrencer. Keiran er uddannet hjælpetræner og har undervist i GSF de sidste 3 år og vil i denne sæson være gennemgående træner på alle holdene.

Hjælpetrænere

Michelle Tromborg

Karoline Müller

Laura

Laura Østerlyng

mathilde_højer

Mathilde Sørensen

…udgør vores hjælpetrænergruppe. Alle er tidligere GSF-løbere som har gennemført og bestået Dansk Skøjte Unions hjæpetræneruddannelse.

Fysisk træner: Ursula Bonde,

blev i 1987 overtalt til at blive hjælpetræner i klubben. Dette udviklede sig til, at hun blev en af hovedkræfterne i vores trænerteam. Ursula vil i sæsonen 2017/2018 fremadrettet fungere som vikar i GSF. Ved siden af trænergerningen er Ursula uddannet fysioterapeut. Hun vil fortsat være en del af trænerteamet i Fit & Fun, som står for klubbens office træning.

Fysisk træner: Gregori Robles,

er fra Venezuela og har en kandidat i Fysisk Aktivitet og Sundhed. Sport har altid været en stor del af Gregoris liv, da han været på fodbold landsholdet i Venezuela.
Gregori vil være en del af trænerteamet i Fit & Fun, som står for klubbens office træning.

Gladsaxe Skøjteløber-Forening

Isbanevej 3, 2860 Søborg
Danmark


Kontaktperson:
 Formand Berit Tromborg

Telefon: 20 94 88 20
Mailadresse: info@gsf-kunst.dk

CVR: 25495217