Cheftræner: Susanne Hedegaard Andersen,

er efter en årrække at have været ansat i Team Danmark, nu igen cheftræner i GSF. Susanne har ført en lang række GSF-løbere til nationale topresultater og løbere som  Michael Tyllesen til internationale topresultater ved EM, VM og OL. I Team Danmark har Susanne bl.a. arbejdet med talentudvikling og alsidig træning af børn – en viden, som vi, forsøger at implementere i træningen på alle niveauer i GSF.

Stephanie Tromborg

har løbet på skøjter siden 3 års alderen. Hun har deltaget i konkurrencer som både mesterskabs- og konkurrenceløber. Hun har undervist i GSF siden hun var 15 år og vil i den kommende sæson være gennemgående træner på alle holdene. Stephanie har taget Dansk Skøjte Unions hjælpetræner uddannelse i 2003 og blev uddannet klubtræner i 2018.  Derudover blev hun uddannet dommer og FunSkate bedømmer. Stephanie har siddet i bestyrelsen siden 2011.

Keiran Araza,

har løbet på skøjter siden han var ganske lille. Han startede sin skøjtekarriere i Gentofte og Herlev og har gennem mange år trænet i Gladsaxe. Keiran har i sin karriere vundet DM i samtlige rækker og har deltaget i internationale Junior Gran Prix konkurrencer. Keiran er uddannet hjælpetræner og har undervist i GSF de sidste 3 år og vil i denne sæson være gennemgående træner på alle holdene.

Hjælpetrænere

Sofie

Sofie Hedegaard Andersen

michelle V2

Michelle Tromborg

Lotte

Lotte Kjær Svalberg

Christina

Christina Neergård

Karo

Karoline Müller

…udgør vores hjælpetrænergruppe. Alle er tidligere GSF-løbere som har gennemført og bestået Dansk Skøjte Unions hjæpetræneruddannelse.

Fysisk træner: Ursula Bonde,

blev i 1987 overtalt til at blive hjælpetræner i klubben. Dette udviklede sig til, at hun blev en af hovedkræfterne i vores trænerteam. Ursula vil i sæsonen 2017/2018 fremadrettet fungere som vikar i GSF. Ved siden af trænergerningen er Ursula uddannet fysioterapeut. Hun vil fortsat være en del af trænerteamet i Fit & Fun, som står for klubbens office træning.

Holde-i-hånd trænere

Emily

Emily Greve

Laura

Laura Østerlyng

Anna

Anna Schmidt

Mathilde

Mathilde Sørensen

…udgør vores holde-i-hånd trænergruppe. Alle er GSF-løbere.

Gladsaxe Skøjteløber-Forening

Isbanevej 3, 2860 Søborg
Danmark


Kontaktperson:
 Formand Berit Tromborg

Telefon: 20 94 88 20
Mailadresse: info@gsf-kunst.dk

CVR: 25495217

http://gsf-kunst.dk/wp-content/uploads/2017/06/Logo-transparent-header.png