Klubhold

FunSkate 1 – u/10 år

Holdet er for nybegyndere og øvede og tilbydes træning hver mandag og onsdag kl. 16.50-17.35

FunSkate 2 – o/10 år

Holdet er for nybegyndere og øvede og tilbydes træning hver mandag og onsdag kl. 17.45-18.30

FunSkate Voksen

Holdet for nybegyndere. Løberne træner sammen med FunSkate holdet mandag og onsdag kl. 17.45-18.30.

FunSkate Free 1

FunSkate løbere som ønsker at træne mere en 2 gange om ugen. Løberne udtages af trænerteamet og vil få særskilt besked.

FunSkate Free 2

FunSkate løbere som ønsker at træne mere en 2 gange om ugen. Løberne udtages af trænerteamet og vil få særskilt besked.

Hold 4

FunSkate Free løbere, som ønsker at træne mere end 3 gange om ugen. Løberne udtages af trænerteamet og vil få særskilt besked.

Hold 3

K-løbere samt FunSkate Free løbere. Holdene er som udgangspunkt aldersopdelt.

Hold 2

Løberne har som udgangspunkt Dansk Skøjte Unions alderssvarende mærker og kan derved deltage i K-konkurrencer. Løbere, som vurderes til at have potentiale, til på sigt at blive Hold 1-løbere, kan – på baggrund af en vurdering i trænergruppen – indgå på holdet.

Hold 1

Løberne har som udgangspunkt Dansk Skøjte Unions alderssvarende mærker og kan dermed deltage ved nationale mesterskaber og internationale konkurrencer. K2-løbere og enkelte K-løbere kan – på baggrund af en vurdering i trænergruppen – indgå på holdet.

Der kan forekomme situationer, hvor trænergruppen af sociale grunde, tilbyder løbere at være på hold, som de ikke er kvalificeret til.

Konkurrenceløbere

M-løbere

Har bestået Dansk Skøjte Unions alderssvarende mærker til Mesterskabsrækken og kan deltage i nationale og internationale mesterskaber og diverse klubkonkurrencer.

K3 løbere – opdateres snarest

K2 løbere

Har bestået Dansk Skøjte Unions aldersvarende mærker til Konkurrencerækken. Løberne kan ikke deltage i nationale mesterskaber, men kan stille op i udvalgte mesterskabskonkurrencer, K-konkurrencer og diverse klubkonkurrencer.

K-Løbere

Har bestået Dansk Skøjte Unions aldersvarende mærker til Konkurrencerækken.

FunSkate Free 2 løbere

Har bestået klubmærker og stiller op med alle enkeltspring i deres konkurrenceprogram.

FunSkate Free 1 løbere

Har bestået klubmærker og stiller op med max. 3 enkeltspring i deres konkurrenceprogram.

Konkurrencer

Når løberne er nået til at beherske et vist antal grundlæggende elementer, kan de deltage i konkurrencer. Alle konkurrencerne er opdelt i aldersgrupper, så dem man konkurrerer med er nogenlunde på samme alder som en selv. Der konkurreres i 2 overordnede grupper, Mesterskabsrækker og Konkurrencerækker.

I mesterskabsrækkerne, kræves det at man har bestået Dansk Skøjte Unions mærkeprøver på et bestemt niveau. Andre konkurrencer stiller ingen mærkeprøvekrav. Det er trænerteamet, der vurderer, om løberen er kvalificeret til at deltage inden for vedkommendes aldersgruppe. I enhver konkurrence repræsenterer løberen GSF, hvorfor tilmelding til konkurrencer i alle tilfælde skal ske gennem klubben.

Mesterskaber

For de dygtigste løbere er det især de Jyske Mesterskaber, Sjællandsmesterskaberne og Danmarksmesterskaberne, der trækker. Ved disse mesterskaber opdeles deltagerne efter alder og præstationsniveau i rækker for henholdsvis Senior, junior, novice, debs, springs, cubs og chicks.

Årets officielle Danmarksmestre er dem, der ved DM opnår første-pladsen i henholdsvis herrernes og damernes seniorrækker. Er der kun en eller to deltagere i rækken, gælder der dog særlige regler for at opnå titlen. I juniorrækken bliver man juniormester.

I mesterskabskonkurrencerne i senior, junior, novice og debs-rækkerne, både nationale og internationale, skal hver deltager løbe dels et kort program, dels et friløbsprogram, begge til musik valgt af løberen selv. Det endelige konkurrenceresultat afhænger af den placering, de enkelte løbere opnår i de to programmer tilsammen.

Gladsaxe Skøjteløber-Forening

Isbanevej 3, 2860 Søborg
Danmark


Kontaktperson:
 Formand Berit Tromborg

Telefon: 20 94 88 20
Mailadresse: info@gsf-kunst.dk

CVR: 25495217