Gladsaxe Skøjteløber-Forening

- En klub for livet

Konkurrencer

Konkurrencer:

Når løberne er nået til at beherske et vist antal grundlæggende elementer, kan de deltage i konkurrencer. Alle konkurrencerne er opdelt i aldersgrupper, så dem man konkurrerer med er nogenlunde på samme alder som en selv. Der konkurreres i 2 overordnede grupper, Mesterskabsrækker og Konkurrencerækker.

I mesterskabsrækkerne, kræves det at man har bestået Dansk Skøjte Unions mærkeprøver på et bestemt niveau. Andre konkurrencer stiller ingen mærkeprøvekrav. Det er trænerteamet, der vurderer, om løberen er kvalificeret til at deltage inden for vedkommendes aldersgruppe. I enhver konkurrence repræsenterer løberen GSF, hvorfor tilmelding til konkurrencer i alle tilfælde skal ske gennem klubben.

Mesterskaber:

For de dygtigste løbere er det især de Jyske Mesterskaber, Sjællandsmesterskaberne og Danmarksmesterskaberne, der trækker. Ved disse mesterskaber opdeles deltagerne efter alder og præstationsniveau i rækker for henholdsvis Senior, junior, novice, debs, springs, cubs og chicks.

Årets officielle Danmarksmestre er dem, der ved DM opnår første-pladsen i henholdsvis herrernes og damernes seniorrækker. Er der kun en eller to deltagere i rækken, gælder der dog særlige regler for at opnå titlen. I juniorrækken bliver man juniormester.

I mesterskabskonkurrencerne i senior, junior, novice og debs-rækkerne, både nationale og internationale, skal hver deltager løbe dels et kort program, dels et friløbsprogram, begge til musik valgt af løberen selv. Det endelige konkurrenceresultat afhænger af den placering, de enkelte løbere opnår i de to programmer tilsammen.

Share

Oplysninger/Tidsplan Ændringer

GSF har Talent 2017 PHOTOS

GSF har Talent 2017 VIDEO link

 

Er du klar til Prag Sommer Camp 2017???  Klik HÉR for info.

Se hér for opdateret version af Funskate Program 2016-2017.