Gladsaxe Skøjteløber-Forening

- En klub for livet

Holdopdeling

Holdopdeling og kriterier – konkurrencehold

Mesterskab 1 - løberne har Dansk Skøjte Unions alderssvarende mærker og kan dermed deltage ved nationale mesterskaber og internationale konkurrencer.

Mesterskab 2 - løberne har som udgangspunkt Dansk Skøjte Unions alderssvarende mærker og kan dermed deltage ved nationale mesterskaber og internationale konkurrencer. Enkelte løbere, som vurderes til at have potentialet til på sigt at opfylde disse krav, kan - på baggrund af en vurdering i trænergruppen - indgå på holdet

Konkurrence 1 - løberne er konkurrenceløbere på debs, novice-, junior- og seniorniveau.

Konkurrence 2 - løbere, der vurderes at have muligheder for at udvikle sig til konkurrenceløbere, eller som bare har lyst til at lære mere end det, de lærte på FunSkate. Løberne kan deltage i konkurrencer som kræver at løberen har bestået unionens mærker: basic 1 og basic 2.

FunSkate Free er et hold for FunSkate løbere som er kommet et niveau højere. Der laves individuelle programmer på 1½ min. til de løbere som er klar til det og der er også mulighed for at deltage i FunSkate konkurrencer.

FunSkate tilbydes til alle børn og unge som har lyst til at prøve kræfter med skøjtesporten. Løberne vil være inddelt i grupper efter alder og niveau. Selvom man måske ikke har en verdensmester i maven, kan man deltage i konkurrencer og andre arran­gementer, blive dygtigere og have det sjovt.

FunSkate Voksen 1: Holdet for nybegyndere. Løberne træner sammen med FunSkate holdet mandag og onsdag kl. 17.45-18.30.

FunSkate Voksen 2: Er et lukket hold for de mere rutinerede løbere. Holdet træner onsdag og søndag aften.

Share

Oplysninger/Tidsplan Ændringer

GSF har Talent 2017 PHOTOS

GSF har Talent 2017 VIDEO link

 

Er du klar til Prag Sommer Camp 2017???  Klik HÉR for info.

Se hér for opdateret version af Funskate Program 2016-2017.